Láska

Láska

Anotace: ...

Mít někoho rád, někoho milovat,
je těžké ale překonat,
když druhý nechce tě už znát.
Možná, že má mě stále rád,
jen to nedávána sobě příliš znát.
Proč mám se stále ohlížet na ostatní,
vždyť je to můj život a mé štěstí.
Tak proč najednou to skončit má,
vždyť bylo to krásné,
když jsme spolu byli,,TY A JÁ''
Autor Šárie, 02.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí