Dívčina kletba

Dívčina kletba

Anotace: Mírně fantasy romantická báseň...doufám, že se bude líbit.

Byla jednou jedna dívka
krásná a spanilá
bohužel pro ni trochu stydlivá
a tak byla neustále sama

Vydala se tedy na cestu do světa
aby tam našla svou pravou lásku
když už však její život visel na vlásku
byla zachráněna chrabrým mužem

Putovali spolu nekonečnou pustinou
ale najednou se dívka proměnila v dračici
každý jiný muž by hned šel za jinou
jenže on zůstal a učinil ji šťastnou
v sobě měl totiž také kousek draka
a byl šťastný, že našel ženu, která je taky taková

Žili spolu navěky věků
ostatním lidem z doslechu
Byli totiž stvořeni přírodou
jeden pro druhého
Autor Dragita, 02.01.2011
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, váhy, Gabrielle, Veselý Drak, Anjesis, Dona Quixote, Helena Lovecká, James Libustka, Sladkalu, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji za milé komentáře;)

11.01.2011 01:21:00 | Dragita

skvělá ;-)

10.01.2011 23:27:00 | Gabrielle

tak toto bych přesně potřebovala ... zatím opravdu jen fantasy, a to dost :-)

04.01.2011 23:56:00 | Helena Lovecká

Tak to je moc dobře, že se našli:-)))

02.01.2011 17:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí