Pod mrakem

Pod mrakem

Anotace: .

Sedím tu a čekám,
jak jsou pyramidy staré...
Sedím tu a hádám,
jestli ještě někdy příjdeš..

Po spálené silnici,
řada skřítků zprávu nesou,
že na ňákém mraku,
našli Tvojí přilbici...

V absinthu rozpité,
myšlenky mé nekončící,
křídla na zádech,
chystají se k odletu,
jako vášky proklaté...

S cigárem v ruce,
pálí mě již žhavý knot,
uneste naše duše
ať už není cesty zpět.

Díky...
Autor Mrtvý květ, 02.01.2011
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: Denael, Anjesis, Gabrielle, Javavia, Satha, CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá ;-)

10.01.2011 19:48:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí