Nezbylo NIC ...

Nezbylo NIC ...

Anotace: Můj druhý pokus něco vytvořit, zase jsem to psal když mi bylo tak nějak divně, abych si ulevil. Snad pochopíte myšlenku kterou jsem do toho chtěl vnést. Je to báseň o přátelství.

Nezbylo nic …

Kdysi byli jeden
V pevném stisku paží
Ona a On, jedna bytost
Milovali se nazí
Vášním dávajíc volnost

Ti dva co byli jedna bytost
Jako kámen tříštící se o zem
Dali si navzájem volnost

Dva různé kusy kamene
Teď v pokoji sedí sami
Bez jakéhokoli břemene
Ale i vzájemného pochopeni

Dva co byli si tak blízcí
Ted si na míle daleko vzdálení jsou
Každý sám se sebou
Autor looser, 21.01.2006
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí