..kassiový květ..

..kassiový květ..

Anotace: další z komentů v řadě k Enigmanovi

Sbírka: ..splétání pramenů..

Zaostřila paprsky na sítnici
Zprůhlednila oko
Zintenzivnila osvětlení a hustotu
A zapojila fotoreceptory
Pak zkusila to obráceně / neboť má ráda fóry
Načež si oblékla svou bezetvarou hmotu
/ to kdyby přiletěl substanční sokol /
řídící prostor, čas a stopy směřující…

A události objevují se zase mizí
v optickém horizontu představitelnosti
a množství světů v prolínání bere dech
oceán snění v přelévání, v posunech
svých iluzorních obrazů ji hostí
že také noří se do vybájených vizí
a čte si skořicové vzkazy ve skalách…

Zůstal tu po ní kassiový květ a povětrný prach!
Autor šuměnka, 03.01.2011
Přečteno 440x
Tipy 33
Poslední tipující: zenge, mida, hašlerka, Jiná, James Libustka, Mbonita, Kars, Dota Slunská, Skalsky Pavel, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov..
ST

03.01.2011 13:14:00 | Mbonita

A zbyly jen střípky
z té známé mánící vůně
...

03.01.2011 09:10:00 | labuť

...Isaac Asimov by tě vzal do učení ...kdyby žil ...

03.01.2011 07:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí