Vášnivá kapsa zoufalcova

Vášnivá kapsa zoufalcova

Anotace: kuchař

Jako vlažné jehně a rozmarýna
byli jsme spojení rajským sosem
třel jsem tě hřbetem a ty mně nosem
teď hledíme na sebe z břehů Rýna

Vyšla jsi vstříc a vytkla, co se dalo
poezie Vánoc, Madridské drama
siesta, kastaněty…tančíš sama
beze mě jsi bosá - bojíš se málo

Tančíme své tango, v chilli vánici
při vrutech pouštíme se, schneme
čokoládou zastrouhaní se nedoženem
jako v hruškovém pyré se skořicí

Jak mléčný chrup odpadlas časem
nešílím, věřím, že znova uchopíš
pochopím, o čem sníš, spadne mříž
zavoníš mi květy, propadnu ti zase
Autor Mladý pán P., 03.01.2011
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Descardea, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rad se mimo verse pachtim i s chutemi v kuchyni, tak asi proto to propleteni :)

03.01.2011 14:26:00 | Mladý pán P.

Zajímavě napsané s mnoha přísadami a kořením!Pěkné.

03.01.2011 13:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí