Svár a škrob

Svár a škrob

Anotace: ejhle

Tak asi dvě hodiny ku ránu
Otevřít sáček s osudem
Nakousnout jablko sváru
Vše v naškrobeným pyžamu.

Přec život není velká věda
nýbrž zápas v suchým bahně a:
cesta z práce,
šepot do tmy,
jarní vánek,
balanc na laně,
slané oči,
slova přes zdi,
holka ze vsi-
se vším, se ctí,
horké srdce,
rady přátel,
dary nebes,
a trocha toho milování…

Ručičkami času potřásám
S teorií relativity na krajích
Dnes hořím víc než tisíc srdcí
Za tisíc srdcí shořím sám
Autor Mladý pán P., 03.01.2011
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: Noc17, Gabrielle, James Libustka, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí