Stesk

Stesk

Sestup z výšin,
anděla podsvětí,
pohlédni do hlubyn
na duši – Prokletí -

Duše jenž světlem stínů je pokritá,
víkřiky v tichu,ukrité má...
A Prokletí,duševní bolesti,
svírá pevně v pěsti...
Srdce... Také kalich jehož čistoty...
Věčnou nadejí se trápí...
A tak jako květina,
bez vody a slunce umírá...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.01.2011
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí