Zatmenie..

Zatmenie..

Anotace: .. Slnka

V úplnom zatmení Slnka mám angažmán
vysoko nad pólom
s dvojlomým hranolom
dvoch sĺnk Ti tieňohru hrať v očiach dokorán
potichu v prvotnom
slede fáz úvodnom

pred očami sa mi zatmie až omdlievam
tak ako keď som sa
vyhol Ti spred nosa
nahý sa do tieňa Luny priodievam
ak na mňa pozrieš sa
eklipsy noblesa

nahoty mojej stud zvýrazní žiarivou
prstenca korónou
kým sériou úklonov
divadlo ukončím, oblohe farbivo
modré navrátim späť..
(dohral part, už ho niet)
Autor Petbab, 03.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 24
Poslední tipující: Psavec, ZILA78, el viento, James Libustka, labuť, Květka Š., enigman, trhla.marketka, Kett, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatmění bývají různá...

03.01.2011 21:15:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí