sss

sss

Anotace: sss

Nová noc a stejný den,
zlatá hvězda, pod níž jsem,
jasně září ,abych šel
a nedíval se zpět,
po stínech domů,
po klenbách stromů.
Přísahám,já mám tě rád
slova nech a pojdˇse smát,
každá noc ,je pro mě ráj,
to tobě přísahám.
Do tvých očí ,hvězdy snáší,
svůj nebeský svit,
čas chtěl bych zastavit
a srdce Tvé svím oslovit.
To není vítr
který lásku přináší,
to nejsou ptáčci,
kteří o ní zpívají,
to tvé rty,
mě zdáli volají
a Tvůj hlas,
mé srdce pohladí.
Autor váhy, 03.01.2011
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se Ti :-))

03.01.2011 21:49:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí