Sluneční

Sluneční

Anotace: novoroční..

Jiskřivá nálada o novém krásnu
s Tebou..
Jen tak ochutnat slibný kousek
Poodhalit neznámý kraj touhy,
když mrzneš na zastávce..
Hřej..i mě..
Slibně
V růži schovaný kus něhy
Já Ti třeba zašeptám o snech
Ukážu krajinu, kde tají ledy..
Objímáš každý kousek mého já
Tisíckrát prosíš o můj dech
a otevření brány..srdeční
Autor Agniezka, 03.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 33
Poslední tipující: jvacl, Krahujec, Helena Lovecká, Danga, Alien.v.v.s., Kubino 2, ZILA78, Jiná, strašidýlko-střapatý, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš krásná přání a sny..

04.01.2011 08:20:00 | Mbonita

I na tu dálku jsem pocítila tu krásu, něhu i lásku.

03.01.2011 23:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí