Jen Tak

Jen Tak

Anotace: Jen tak... Pro zamyšlení...

Běží nocí bílý králík
Běží jen tak, do neznáma
Na co myslí bílý králík?
Myslí jen tak, jasná zpráva

Plazí se zemí tlustý červ
Plazí se jen tak, do neznáma
Na co myslí tlustý červ?
Nemyslí, jen tak se plácá

Jede městem černý člověk
Jede tam a tam a tam
Na co myslí černý člověk?
Že nestíhá...
Autor Dortas, 04.01.2011
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí