tak já to splním

tak já to splním

Anotace: efsjlhfgkjhgkjhgkjhfg

tak máš to mít když si to tak chtěla
ted budeš to mít jinak než si to měla
budeš trpět ty mála děvko protivná
už nejsi cos byla si divná

kde je ta co se na mě smála
co si se mnou dokonekonečna hrála
ted chováš se jen jako holka hloupá
proč to děláš vždyt nebyla si tak tupá

sou pryč ty naše zlatý časy
když moje ruce projížděli tvoje vlasy
když hladili tě po hlavě
když spolu sme žili pohlavně

pak náhle přišla náka změna
a ty se chováš jako jiná žena
co prudí stále jenom do mě
ted místo nebe zažívám země
Autor ostuda lidstva, 04.01.2011
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí