Cizí

Cizí

Anotace: .. cizí ..

Sbírka: 2011 O ničem

Cizí sny
svítí do chladného večera
pláči, ale to se prý už dávno nedělá

Cizí přání
tančí na střechách
pláči, ve Slezsku - ne v Čechách

Cizí lásky
plápolají, však vítr neohřejí
pláči v zajetí idejí
Autor Satha, 04.01.2011
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: jethullfan, Javavia, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí