Lidi

Lidi

Anotace: víc slov nemám...

s pořádnou dávkou ironie
se vám dívám do očí
pouze ze zvědavosti
se ptáte
co mi je
já vás tak nesnáším
a nechápu vaše výrazy
ani věci, co děláte
já vás nesnáším!
lidi....
lidi!
Autor bloumej očima, 04.01.2011
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí