Bezstarostnost

Bezstarostnost

Anotace: Každý po ní touží, ale nezaslouží. Nezaslouží.

Je viditelně slepá
Nemá kam by šla
V ruce třímá kočku
otrhanou, slepou

Je viditelně hluchá
Ale přesto slyší hlasy
Hlasy z nitra duše
Hlasy slepé kočky asi

Je viditelně bez citu
Cítí jen ten slabý pach
Pach radosti a prostoty
A slepá kočka tiše přede

Viditelně chytá vítr
(Kočka, jakoby se pousmívala)
Ale v ruce přesto třímá
malinkatou naději

Viditelně nemá co jíst
Možná ani nemá hlad
Otrhaná, slepá kočka
zmizela a s ní i lidská hloupost

Je viditelně němá
Nemá kam by šla
Ale přesto s úsměvem říká:
"Nikdo na mne nedosáhne"
Autor Trapné děťátko, 21.01.2006
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezky..Nikdo na mne nedosahne...
Dusevne u me nikdo tolik neklesne a fyzicky na nikoho (temer) nedosahnu ja...
Chtela bych byt schopna rict o sobe s usmevem : Nikdo na me nedosahne.

07.01.2008 22:46:00 | Fried Green Tomatoes

dost dost zajimavy...stejně jako tvůj nick...nutí mě přemýšlet...100

21.01.2006 22:29:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí