Máma

Máma

Anotace: ...

Tam, kde pro mámu není místo,
tam kde láska hladoví,
v srdci rány, v očích slzy vévodí.
Ptám se ptám, kde jsou má dětská přání,
kdo pohladí moje vlasy v usínání.
Nevím, neznám co je láska
a kde je ten cit,
v srdci pusto, na něm zámek,
nemám od něj klíč.
Opustili duši čistou, pošlapali cit,
tak kde jsi má mámo,
já chci s tebou být.
I ten pes si mládě chrání,
když mu je chtěj vzít,
to jen lidský, lidský mámy,
ztrácej tenhle cit.
Dětská duše čistá,
není přece hřích,
tak mě mámo neopouštěj,
poslouchej můj smích.
Autor Šárie, 04.01.2011
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc smutná:-((, tak Ti posílá pohlazení alespoň Culík, jedno kamarádské na dálku:-)

04.01.2011 23:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí