Pod hvězdami...

Pod hvězdami...

Anotace: ...a s tebou

Sedíme v posteli
Ve které zůstanou důlky
V břichu se ozývají
Včerejší půlky

Nad námi hvězdy
Svítí zeleným světlem
Budeme spolu kráčet
Tímto širým světem??

Na pozadí hudba hraje
Moje huba pořád něco mele
Chvíle romantického ticha
Ale čas stejně neúprosně tiká

Topím se v Tvých očích
Ta hnědá barva je prostě boží
Co takhle chytit tě za ruku
A na rozloučenou ti dát pár polibků

Už musím jít
Ale pro tyhle chvíle
Chce se mi žít
A příště zas přijít
.
.
.
Na pár týdnů buď sbohem
Pak se zase sejdem ;)...
Autor JohnyD., 04.01.2011
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: Cassée Moteur, Chancer, Tomáš Přidal, Gabrielle, dream in emptiness, Danga, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí