Musím zas přiložit

Musím zas přiložit

Anotace: no jo no kosa :-D

Musím zas přiložit – mám málo dřeva
Spálil sem ledviny – musím ještě střeva
I tak cítím se plný. Vůbec to nebolí
i když mne celou noc upíři kuchali

Za to že nectil jsem temný slib mlčení
stihlo mne tohleto děsivé mučení
Zbývaj už jen játra a kousek sleziny -
pak se zas zahrabu do chladné peřiny
Autor Chašmodský, 04.01.2011
Přečteno 237x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí