Facebook

Facebook

Anotace: Facebook opium času

Stránky nabarvené modravou barvou
hloupostí snůšky já každý den čítám
co se Ti asi tak teď honí hlavou
namísto učení zase v tom lítám.

Každý den, volný čas, nevolný sedím si
závislost! – tak asi! Opium času
kdo s kým a kdy a kde pokaždé přečtu si
proč jen já neslyším vnitřního hlasu?

Raději užitečné věci dělat jen
říkává vnitřní hlas pořád dokola
já radši s kvízy krátím si den
proč jen ti ostatní mají mi za vola?
Autor dvacettrojka, 05.01.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí