Kopce

Kopce

Anotace: trochu jiná láska

Vyhrnu si rukávy hlavu položím na ruce zkřížené
Očima zahledím se do dáli na obzory tiše smířené

Tam v sobě nese rozkol kopců nekonečný mír a klid
Tam duše má i tělo mé po smrti nechá se rozptýlit

Očima vystoupám do kopců vysoko až úplně nahoru
Tam obklopená větrem vzduchem klidem cítím pokoru

Jsou v podobě své vzájemně si věčnou společností
Bez ohledu na náš svět na běh lidských událostí

Při každém pohledu plamen věrnosti v mém srdci hoří
Na vždy v mé duši tvůj obraz bude vytesán drahé České středohoří
Autor Lockedlady, 05.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, CULIKATÁ, jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podobně pro mě Jeseníky ...

05.01.2011 17:47:00 | Helena Lovecká

velmi mě těší, že se krása Českého středohoří dotýká i jiných duší, srdcí a vzpomínek,než jen těch mých :)

05.01.2011 13:01:00 | Lockedlady

Miluju Středohoří. Tvá báseň mi mluví z duše,ze srdce,ze vzpomínek...

05.01.2011 11:18:00 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí