SOŇO!

SOŇO!

Anotace: Život je boj

Život je boj má milá Soňo
Nerouhej se není to ono
Svýho si hleď buď osudu vděčná
Za to že jsi tak pěkná slečna

Zatim piješ a chlapy střídáš
Tvý city jsou nouze a bída
Občas brečíš čí je to vina
Kdybys chtěla mohlas bejt jiná

Mohla si mít štěstí i lásku
Radči sjíždíš bohatou chásku
Co prachy ti dá a to tě hřeje
S tim přístupem běž do prdele

Doma řikáš jak chtěla bys kluka
Nad tou scénou srdce mi puká
Všichni tě znaj žádnej tě nechce
Sehnat chlapa ti nepujde lehce

Život je boj nemůžeš mít všechno
Buď rodinu nebo bejt děvkou ...
...má milá Soňo!
Autor jondys, 05.01.2011
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...má něco do sebe

30.07.2017 18:14:04 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí