posedlost

posedlost

oo
nedáš mi klid, ticho mým síním
umocňuješ jejich rozlehlost
pocity se vznáší nad podlahou
do rohů svou duši vklíním
srdce má Tvou posedlost
slzy vzhůru kanou

ticho se rozléhá ozvěnou zdí
samota křičí svou naléhavostí
přítomnost v nepřítomnost měníš
paprsky Měsíce bodají do očí
doufám, že tmu nazpět rozedníš
bolest v štěstí se otočí

na klapkách klavírních strun
v osamění skládáš svůj um
pod prachem probdělých nocí
víří Tvůj dech na mých bocích
a rozkoš se v extázi topí
realita se zdá být jen snem
v mém srdci hrot Amorova kopí
nechtěně zbloudilý každým dnem
oo
Autor dream in emptiness, 05.01.2011
Přečteno 528x
Tipy 20
Poslední tipující: Zayo, enigman, Quigleika, Javavia, Jiná, Mbonita, Gabrielle, labuť, WhiteSkull, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju, sem tam se povede =)ale vzhledem k tipům je to všechno hlavně o vkusu a momentálním rozpoložení čtenářů ;)

09.01.2011 11:23:00 | dream in emptiness

Ty, ale to co je? ziram, klanim se. Opravdu kvalitni basen.

08.01.2011 22:22:00 | Zayo

neklidná...

06.01.2011 09:22:00 | enigman

Safra, jako bych tenhle pocit znala... :o)

05.01.2011 11:55:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí