Nemocen ze zimy II

Nemocen ze zimy II

Anotace: je mi špatně..

Nosem plují mi ohně bez vůně
Kapesník sbírá dech
Je mezi podzimy

Krvavé řeky šleh
a v oku modřiny

na vorech žilek odkázaných slepotě

noří se v bolu
a bulí
bulí mi

na skobě řev a rakev
hlavu točí

do každého zlomku vteřiny

odchází s jasnými

Andělíčka prosit o noclech


A život co tu šel
sebral děj pro zimy

Chrchel je a kašel
a krev ta sráží tmy
abych již odešel?

Bože!!! Kdo to zvoní?

Já nechci
nechci

ten vir mě neukončí!

A dusím se proč?

V plicích červotoč vrtá to pro poskoč
srdce není kolotoč
buch buch
buch

na bílé dveře
zas jako loni

blízko je do smrti

a nemoc
kolikrát se ještě před ní skloní nechci znát!
Co když už nechci
o zdraví bojovat?

Nač prodlužovat to mé utrpení
je čas...
a čas navždy se vzdát?

Není

Až mi bude nejhůř
nebudu o ní ani zimy psát
Autor J's .., 05.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám Ti pohlazení
se sílou horkého čaje
na průdušky trochu bezu
a k tomu lžičku medu

na srdce bolavé nejméně
čtyři kamarádske dlaně
a pro chuť žít
veselý a živý smích

05.01.2011 11:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí