Hviezda Alkes..

Hviezda Alkes..

Anotace: .. Alpha Crateris

Ku kraju uteká Alkes
zo stredu galaxie
prečo nás opúšťa, z adries
uniká, nečas psí je

von mimo Mliečnej dráhy
vyletí, preč sa rúti
skrze rodné hviezdne prahy
zmeniť smer neprinúti

ju ani posledná z miliárd
hviezd, ktorým vzďaľuje sa
nech nablýskané sa hmýria
má na viac, chce tromf esa

dosiahnuť, rumenná v tvári
dvojitý tieň za sebou
netuší, môj plán sa darí
sníva sa mi? alebo..
Autor Petbab, 05.01.2011
Přečteno 290x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Psavec, Kubino 2, Kars, ZILA78, Javavia, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná.-)

05.01.2011 16:15:00 | Javavia

:) stínohra..

05.01.2011 14:35:00 | Satha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí