Maska

Maska

Anotace: .............

MASKA

Sto lidí, sto masek,
co skrývá se v jádru oslnivých krásek?

Co je v nitru každého z nás?
Po čem vlastně toužíme a co chceme aby vzal ďas?

Život je karneval – měníme převleky,
nezjistíme co skrývá džentleman drahými obleky.

Zdání klame, máme svou roli,
asi je to i tím strachem, však přece každý něčeho se bojí.

Obavy, že nám něco ublíží,
a pak kolem sebe stavíme hráze, kdykoli se někdo příblíží.

Zvláštní je lidská povaha,
jeden trpí, druhý si jen pohrává.

Jak někomu do duše nahlédnout?
Bylo by to ale stejně k ničemu – co vidět nechceme snažíme se přehlédnout.
Autor Samanta, 05.01.2011
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí