Adresa bez podpisu

Adresa bez podpisu

Anotace: Pekelná poezie...

Sbírka: Studené podroví

Adresa bez podpisu

Zadal jsem adresu bez podpisu
ďáblovi jsem se nevrle podepsal
skripta pekelného duševního úpisu
hříchu jsem se na věky zaprodal.

Znám rohy i kopyto a podraz
toho pána který si mě odnese,
má listinu jako právní důkaz
a do pekel si mě brzo ponese.

Cítím tu přítomnost jelimánka
pekelného sviště kolem mne lítá
další nabízí mi hříšná okénka
jen ať je noc, dej ať raději nesvítá.

Zadal jsem adresu bez podpisu
ďáblovi jsem se nevrle podepsal
skripta pekelného duševního úpisu
na pekelné křeslo den co den sám usedal.
Autor Kalin, 05.01.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí