Chuť

Chuť

Anotace: nejednoho člověka...

Zahořím touhou po chuti spáleného masa,
po slíbání tvých rudých rtů,
zahořím touhou po spatření tě v ohni plát,
a slovy rozdmýchat tuto hranici lidských svár.

Zahořel jsem po spatření tvých tváří,
v objetí, po noci plné nočních můr,
zahořel jsem při spatření tvých stehen,
a smět jít ještě o kousek výš.

V houštinách zkažených myšlenek,
pro pár zvrhlých nekončících chvil,
kdy shořel jsem kousíček od tvých snů.


Zahořel jsem po kapkách několika piv,
touhou, která jen dnem v noci se zdála…
Autor Láďa, 06.01.2011
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, zenge, ziriant, Kars, CULIKATÁ, Dragita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí