V okovech pocitů *

V okovech pocitů *

Anotace: ...zmítají se...

V železných okovech pocitů
zmítají se stíny
uvězněné v ruce
Tříští se kapka na opuce
Nachoví modře blankytů
a tíží kyprost hlíny
A prsty pianisty
bubnují do rytmu tamburín
v úsměvu bronzové bysty
v pohybech voskových figurín
zamykáš se v okamžiku
přetínáš si žíly
nepravostí v jednom mžiku
ubývá ti síly
...Stojíš na vrcholcích
roztoužených věží
když do klína ti sněží...
Autor jvacl, 06.01.2011
Přečteno 248x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, TetaKazi, Sisinka, Jana M., Mbonita, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné metafory!
:-)

07.01.2011 09:41:00 | Sisinka

krásné!!!

06.01.2011 16:53:00 | xoxoxo

Pocity v uzlíčku
omotané hezkými obraty

06.01.2011 13:22:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí