cyklistická

cyklistická

Anotace: ...

S kolem kolem jezdím,
z kopce občas brzdím.
S kolem jezdím rád,
je to věrný kamarád.

Jezdím polem,
jezdím lesem,
občas ani nevím
kde jsem.

Pak do hospůdky
zapadnu.

Občerstvím tam
tělo, duši,
uši mé zví co se
sluší,
zas do sedla
usednu.

Pak krajinou
krásnou,
s informací spásnou
cíle svého
dohlédnu.

Že z toho občas
nohy bolí?
Tohle stojí
za cokoli!!!
Autor Martin H, 06.01.2011
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí