Me heart always for you!

Me heart always for you!

Anotace: Báseň pro jednu holu do které jsem se zamiloval, která se na ani nepodívala a tuto báseň brala na lehkou váhu.

K tomu co chci ti říct těžko hledám slova
zmuchlám papír s řádky a zkouším to znova
Z toho důvodu už neposlouchám nic jiného
Než slova ,srdce city svázaného.

Když jsem spatřil tvou překrásnou tvář
Vzplanula mi v srdci neskutečná zář.
A od té chvíle se mi o tobě zdají sny
Chtěl bych se podělit o tvé štěstí i problémy.

Miluji, když dovolíš mi koukat se ti do očí,
potom se mnou se celý svět zatočí.
A já si připadám jak v oblacích,
Jako když sním ve snech svých.

Každou chvilku na tebe myslím,
A hned se mi zvedne nálada.
Chci aby si byla plná štěstí,
Jako kopretina která nikdy neuvadla.

Já nejsem dokonalý ani krásný na pohled,
Ale chtěl bych tě udělat šťastnou hned.
A tvůj úsměv by byla má odměna,
Chtěl bych aby jsi se napořád usmívala.

Rád bych se s tebou koukal na nebe,
Na západ slunce,hvězdy a na tebe.
A byl bych šťastný jako nikdy předtím,
Ale o tom zatím jenom sním.

Nikdy bych tě nechtěl zklamat,
Pak bych si musel ruce lámat.
Chtěl bych tě svírat v náručí,
A přitom se ti dívat do očí.


Tvoje štěstí je mnou prioritou,
Nezáleží na tom jestli budeš semnou.
Možná půjdeme každý cestou svou,
Ale mé kroky tu vždy pro tebe budou.

Nedokážu slovy říci co k tobě přesně cítím,
Ale s tebou celý svět klidně procestovat míním.
Nikdy jsem na lásku neměl štěstí,
Vždy jsem od života dostal pěstí.
Nevím jestli ke mně něco cítíš a nebo ne,
Ale já city k tobě už nemůžu skrýt.
Mé srdce tě neskutečně miluje,
A modlí se abych mohl s tebou být.

Promiň že ti to takhle sděluji
Ale já tě nehorázně miluji
A jestliže s tebou nikdy nebudu
Tak tu vždy pro tebe budu a to ti slibuju. ;)
Autor Rambi, 06.01.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí