NĚCO JAKO NEBE

NĚCO JAKO NEBE

Anotace: ....

Kašmírové rozhraní nedůstojnosti,
cínová armáda v prach.
Pár kapek krve,pannenství v nevinnosti,
s vesmírných poutí,mléčných drah.

Suvenýry a amulety s cest,
nad propastí mládí snít.
Tváře plné úšklebků a gest,
jak nepadnout,vstát a mít.

Rubínové ruce a čisté srdce,
z vltavínů pohádky pro děti.
S trojúhelníků života,kulaté čtverce,
nehledat taháky z paměti.

Hlídat si pošetilost,
nesbírat jen pohozené zbytky.
Pěstovat v sobě ušlechtilost,
nezpychnout pýchou jako zlatavé třpytky.

Milovat a ctít,
hlavně věřit v sebe.
Vyzbrojit se sílou lásky,prostě stále na plno žít,
pak na tebe možná čeká,něco jako nebe.
Autor ZILA78, 06.01.2011
Přečteno 227x
Tipy 23
Poslední tipující: hašlerka, PrinceznaHeliovýchbalonků, la loba, labuť, Kubino 2, Mbonita, Helena Lovecká, zenge, jethullfan, Danga, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasim,úplně mě to rozsekalo.

07.01.2011 11:14:00 | la loba

Závěr by měl být přijat jako motto pro život.

ST

06.01.2011 21:04:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí