Radost šťastných dnů

Radost šťastných dnů

Anotace: ........

Sbírka: Bolesti a strasti

Moře plné smutných slz,
přeplouvám lodí skutků.
Tvojí duší projdu skrz
v záři nekonečných lesků.

Černá! Bílá! Rudá růže!
Kdo na tebe se zmůže?
Polibky planou větrem snů,
jak končí radost šťastných dnů.

Mlhavá vůně děsivých nocí
line se vrtkavým životem.
Jsme jak ti vlci divocí
a vrány letící vzduchem.
Autor Richard Ježek, 06.01.2011
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Kubino 2, Gabrielle, jethullfan, CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí