Zpověď hříšnice

Zpověď hříšnice

Anotace: Děkuju Dango za pomoc s názvem ...

Když hřích spoutá mé ruce
kdo podá mi své srdce
kdo odpustí hříšnici
za srdce málo bijící
za duši bez víry
za život s pravidly
za lásku bez ptaní
za slova poutání
za řeč vybranou
za tmu za branou
za trny růže
za to co jen ona může
za křídla temnoty
za mylné hodnoty
za omyl v životě
kdo odpustí v dobrotě
kdo vrátí bělostná křídla
kdo vrátí lásku
kdo vrátí mi život
když odešla jsem do temnot
do hlubin života
poznat sama sebe
proč jen je samota
proč tolik zebe
proč a kdo se ptám
komu sebe dám
kdo oddělí energii od těla
kdo jen to udělá
kdo vrátí mi mě
kdo srdce nemá z kamene
dokáže ve mně číst
jak v otevřené knize
otočí list
přečte si další vize
pomoz mi
ty jenž je ti to souzeno
osudu neutečeš
pomoz mi odrazit se od dna
najít zase svá křídla
a letět domů
prosím
pomoz
Autor Alien.v.v.s., 06.01.2011
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danga, Květka Š., labuť, Gabrielle, Mbonita, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak naléhavé! Četl jsem s napětím.

30.03.2011 22:59:00 | Juan Francesco de Faro

...co třeba "Zpověď"?

07.01.2011 19:32:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí