Zeď!

Zeď!

Anotace: ... stavím si opět novou ...

Sbírka: 2011 O ničem

Zamilovanost je diagnóza
zamilovanost - to je na provaz!
Tvé city - jen směšná póza
narazit do zdi - nadoraz!

Iluze padly
stavím zeď
Iluze padly
cihlu po cihle

Zamilovanost to je diagnóza
smrtelné choroby!
Tvá láska?! Jen směšná póza
a má? Obdrží jen výsměch doby!

Iluze padly
stavím si novou zeď
Iluze padly
cihlu po cihle!
Autor Satha, 06.01.2011
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí