Na podiu zhyne soumrak

Na podiu zhyne soumrak

Anotace: Snad se dostaneme dál než-li jsme...

Sbírka: Studené podroví

Na podiu zhyne soumrak

Na podiu zhyne soumrak
dotyků toužebných v mládí
obleču si svůj starý frak
jenž mě léta na hrudi hladí.

Na podiu zhyne soumrak
tak jak pravý náš dým
napnu svůj gumový prak
a zpečetím věčný rým.

Na podiu zhyne soumrak
opakovaně jako naše sny
pak madam zubatá tak, tak
zakončí slepě prázdné dny.
Autor Kalin, 06.01.2011
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí