Posvátný okamžik

Posvátný okamžik

Anotace: začná tam, kde končí ticho...

Matoucí tik ve skrytu duše
odvětím suše
poutníkům u chrámu

vstupuji za dámu

uvnitř to křičí
masku to ničí
jasný zvuk proniká
představám uniká

sladěný okamžik
nadřazen dnešku
stačí jen malý mžik

vidíš to ? Lešku !

poselství staletí
časem si proletí
stanou až u lidí
kdo bdí už, ten uvidí

ostrý jas volá nás
slyším ho z dálky
nastup tu cestu zas
střež se posvátné války
Autor Ráchel, 07.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: Jats, WAYWARD, jaroslava anna, Indigo, Mbonita, Danga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a mi se to líbí ST

10.02.2011 23:11:00 | WAYWARD

Matoucí tik ve skrytu duše
odvětím suše
poutníkům u chrámu

vstupuji za dámu...bezva...jinak bych to necítila.:)

19.01.2011 15:11:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí