KOŘENÍ POKUŠENÍ

KOŘENÍ POKUŠENÍ

Anotace: ....

Krunýř vyprchaných rozfoukaných přání,
v polonahých čokoládových fantaziích.
Zrcadlí se do zákulisí stínu,kde brání,
usazení snu v růžových brýlích.

Střádaných pohledem rajských milenců,
v úhlu zlomených paprsků touhy.
Vstřebané do barevných prstenců,
fosforující,vrostle do srdce duhy.

Z pramínků lásky vpletou slunce do mraků
a z tepla v dlaních zase náhodu,štěstí.
Nádech vášně rozkmitá křídla ptáků,
a roztočí kolotoč sladce mlhavého souhvězdí.

Odnesou hvězdu pokušení,
lacinou pouťovou tretku.
Chtíčem noci city okoření,
do duše nasypou si špetku.
Autor ZILA78, 07.01.2011
Přečteno 256x
Tipy 23
Poslední tipující: Divoženka1, la loba, danav, labuť, Javavia, Mbonita, Květka Š., hašlerka, Kubino 2, Danga, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí