V nadějích

V nadějích

Anotace: ...

V nadějích svítá na nové světy
V nadějích vyproštěných ze samoty
Plní se vzdechy těžké usínání
Sny zdají se a vchází bez pozvání
Na tenkém vlásku víra visí
Snad v peřinách nás nezadusí
Nastavena slunci vzhlíží druhá tvář
První ztratila nevratně svou svatozář
Kde v hlubinách temnoty puklo srdce z kamene
Tam přísahá slavnostně víc se nestane
Za ruku vláčena ve stopách sněhových
Brodící se špínou světa v nadějích bláhových
Autor Lockedlady, 07.01.2011
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Helena Lovecká, Gabrielle, Dona Quixote, CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí