Poděkování mé kamarádce

Poděkování mé kamarádce

Anotace: je to věnováno mé kamarádce, která si to tady nejspíš nikdy nepřečte, přesto cítím, že to sem mám dát ...

Pouhé děkuji
jen stěží postačí
když život na vlásku se roztančí
tomu kdo je vždy tam,
kde má být
tam, kde je třeba
zachránit
kdo věčnému spánku kdysi zabránil
kdo život zachránil
kdo otupil času zbraň
kdo podal záchranou dlaň
kdo strhl mě na chodník
když utichal tikot hodin mých
jen tobě vděčím za život svůj
tebe teď anděl opatruj
ty stála jsi při mně vždy
když byla potřeba záchrany
a nejen tehdy
děkuji ti duše spanilá
bez tebe
bych už nebyla.

Tisíckrát ti děkuji, Věru.
Autor Alien.v.v.s., 07.01.2011
Přečteno 3682x
Tipy 15
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Woski, Danga, Modrý Anděl, Niky88, Javavia, CULIKATÁ, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lidem, kteří pro nás hodně znamenají by se mělo děkovat a psát jim básničky ;)

07.01.2011 21:19:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí