Uhlíky...

Uhlíky...

Anotace: místo plic!

Mám tě ráda
uhlíku ohořelý.
Mám tě ráda
smrtelný ortely.
Vždyť bez tebe,
kam by ptáci letěli
nežli
pryč?

Mám tě ráda
pro tvojí zakázanost,
pro prokletou rakovinu,
kterou máš tak rád.
Pro ty, co mají tě dost!
Pro ty, co nenávist
chovají ke slušnosti.
Pro rebely,
pro neřest,
pro požitek.
Protože jsi hřích.
Proto hoříš
v plicích mých.
Autor Demotivovná Dezorientace, 07.01.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí