HOŘÍ STŘEDOMOŘÍ

HOŘÍ STŘEDOMOŘÍ

Anotace: ....

Z tichomoří rudých moří,
západ slunce boří pohoří.
S paprsků světla stvoří netvoři příkoří,
když v zátiší vln hoří ohniví oři.

Ve středomoří svalnatí gladiátoři,
ztopoří dějiny boje,války zase pokoří majoři.
Na pokraji vyhlazení živoří doktoři,
když nepomůže jim stát ani sponzoři.

Redaktoři a autoři,
už se nedvoří na světlo lež vynoří.
V chaosu soupeří souloží,
jako úhoří co do kluzkého bláta se ponoří.

Rektoři a mentoři,
ještě věří v zázrak boží.
Když pastoři na nádvoří hovoří,
že diktátoři na hranici světa uhoří magoři.
Autor ZILA78, 07.01.2011
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkoušel jsem to číst ale nešlo to:(
promiň

08.01.2011 00:04:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí