Pro přítele z Etiopie

Pro přítele z Etiopie

Anotace: pro změnu věnováno k narozeninám Ermiasovi, skvělému člověku.

Vidím tvé občasné přicházení
bělostný úsměv a teplé dlaně
radost v objetí a povídání
po té době trochu rozpačitě

zaujatý jsi cele svou prací
prodléváš často tam někde v dáli
za svým cílem se nám trochu ztrácíš
důležité je když víme že jsi...

Jsi pro všechny jeden z nejmilejších
na správném místě ty jsi ten pravý
úžasné je že právě k nám patříš
šťasní jsme a máme tě moc rádi

přejeme lásku a pevné zdraví
sílu splnit svá přání a cíle
prožívej s milou rodinkou tvojí
hodně radostí a štastné chvíle
Autor Kapka, 07.01.2011
Přečteno 274x
Tipy 23
Poslední tipující: Divoženka1, Holis, šuměnka, váhy, labuť, Kubino 2, zenge, Psavec, divoska_jaja, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí