POSLEDNÍ NADĚJE

POSLEDNÍ NADĚJE

Anotace: ....

Rozcuchám tě větrem,
omámím tě ranní hedvábnou mlhou.
Raním tě trnitým květem,
zaliji tě malířovou duhou.

Napnu tě jako strunu,
naladím ti hlas zpěvem ptáků.
Přehodím přes tebe písečnou dunu,
pošlu tě jako psaníčko na provázku draků.

Obejmu tě světem,
vstřelím ti do srdce Amorův šíp.
Ukážu tě všem hladovím dětem,
aby hlava nebolela a měla klid.

Jsi naděje,
co vždy umírá až poslední,
Jsi naděje,
co řekne vstaň,ať nejsi poslední.

Jsi naděje,
co vždy umírá až poslední.
Jsi naděje,
tak se dívej,pořádně se kolem do kola rozhlédni!!!
Autor ZILA78, 08.01.2011
Přečteno 251x
Tipy 25
Poslední tipující: Divoženka1, la loba, jitka.svobodova, labuť, Psavec, Javavia, Helena Lovecká, malá slečna, Denael, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

excelentní!

12.01.2011 18:10:00 | la loba

STip za naději...

08.01.2011 16:18:00 | Javavia

St..

08.01.2011 11:06:00 | Květka Š.

balady o naději mám nejraději...

08.01.2011 08:40:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí