Buď sbohem

Buď sbohem

Anotace: ...

Sbírka: Mé já

Krásné jako růže
víno z jejich krve
pít by se mělo mladé
cožpak tohle se může
prý ano, naposled jako prve
fráze druhořadé.

Buď sbohem soudnosti.

Nikdo nepochopí
jak znělo slovo
miluji tě před chrámem
teď věrnost oči klopí
uctivo a skromno
s tím je ámen.

Buď sbohem věrnosti.

Být andělem
svět by plakal víc
než pochopit se dá
ne, nesmířil bych se ze zlem
v tomto světě bez hranic
v kterém se lidskost rozprodá.

Buď sbohem lidskosti.
Autor Tom XVI, 08.01.2011
Přečteno 355x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., TetaKazi, dream in emptiness, Danga, Gabrielle, Kubino 2, malá slečna, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...snad pár střípků lidskosti ještě existuje....,doufejme...

11.01.2011 17:31:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí