Netřeba názvu II.

Netřeba názvu II.

Anotace: "Silná filozofie"

Čím víc chci,
tím míň mám.

Čím míň mám,
tím víc dám.

Čím víc dám,
víc jsem sám.

Proč jsem sám,
dávno znám.

Proč chci víc
a nemám nic?

Když mám nic,
tak nemám všechno,
proto chci víc,
proto chci mít
a stejně nemám nic.

Stačí dál žít,
na světě být,
oči mít,
vidět svit,
hlavně mít,
v duší klid
a po smrti mé
sám v hrobě zhnít.
Autor Psychicky.labilni, 08.01.2011
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :)

10.01.2011 17:44:00 | Psychicky.labilni

to je dobrý
ST

08.01.2011 11:31:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí