Dveře

Dveře

Anotace: hele, já to tu nepíšu jen tak.. chci slyšet kritiku.... číst...

Čaj do sebe liju,
a protože pořád piju,
chodím pořád čůrat,
nemusíte na mě zírat.

A když už sme u toho,
zavřete si dveře.
Nezajímá nikoho,
že vypadáš staře.
Ani další drobné věci,
které spolu probíráte,
tenhle vztah je jen váš, přeci
a když dveře odmítáte,
stáváme se my nedobrovolnými účastníky.
Autor slunovrat, 08.01.2011
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co? Já nezírám, oni zíraj na mě...
A poslouchám nedobrovolně, velice nedobrovolně...

10.01.2011 17:01:00 | slunovrat

zíráš nedobrovolně?! hehe

10.01.2011 10:39:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí