Pootevřeno

Pootevřeno

Anotace: ...

V srdci mám trochu bolavo
po čase let odžitých
hledám lék co bolavo hojí
a zpomaluje spěch

V srdci mám trochu zvědavo
po nepřečtených stránkách knih
po ústech co mi ještě poví
než zůstaneš jen v milých snech

V srdci mám i trochu stýskavo
po jízdách na saních
po dnech kdy stromy jinovatka strojí
a sněženky chystají první nádech

Heřmánek a mateřídouška a med
a počkat a nechtít vše hned
a oči co žasnou a vítr a slunce i led
a v srdci mít ještě pootevřeno
Autor oběžnice, 08.01.2011
Přečteno 306x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Divoženka1, Gabrielle, hašlerka, Mbonita, Kapka, labuť, Kubino 2, šuměnka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné ST!

08.01.2011 20:16:00 | xoxoxo

neměj bolavo, drahá oběžnice
a krásno vtahuj do srdíčka
klidně i po nitkách, však víc a více
ať si Tě zabalí, do svetru, který hýčká...

08.01.2011 17:38:00 | šuměnka

Moc hezká, a v srdci mít ještě pootevřeno.

08.01.2011 16:57:00 | Psavec

Lékem je úsměv
a dobrý čaj
a taky pohlazení
od těch co tě
rádi maj...

08.01.2011 15:58:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí