Nej...

Nej...

Anotace: Pro Dendu... nejlepší kamarádku pod sluncem .) věnováno...

Otázka života a smrti.
Týká se dospělých
i jejich dětí:
„Máš ráda čokoládu?“

Já vím, že ano.)
Myslíš na ni každé ráno.
„A co se stane,
když ji zahřeješ?“

Rozteče se jako já,
když se na mě usměješ.
„A proč že to říkám?“

Nechci být jen tvůj kamarád.
Chci být tvůj bratr,
jako bratr svou sestru
mám tě rád.

Jsi pro mě mnohem víc,
ty jsi můj strážný anděl...
pššt a neříkej nic.)
Autor Pláša, 08.01.2011
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí