Ty přece víš...

Ty přece víš...

Anotace: ...My všichni víme...

Co cítíš,
Když přichází?
Co vidíš,
Když odchází?

Usmíváš se
A po tváři
Stéká Ti slza.

Co citíš,
Když nevidíš?
Co vidíš,
Když necítíš?

Usínáš
A spolu s tichem
Proklínáš svět.

Co slyšíš,
Když zapomínáš?

Umíráš
Se strachem,
Co svítí Ti
Ve vlasech.

Co slyšíš,
Když si vzpomínáš?

Umířáš
S přízrakem,
Co objevil
Se po časech.

Kam jdeš,
Když odcházíš?
Kdo jseš,
Když přicházíš?

Co cítíš,
Když sníš?
Co vidíš,
Když bdíš?

…Ale vždyť Ty přece víš…
…My všichni víme…
Autor Denael, 08.01.2011
Přečteno 440x
Tipy 27
Poslední tipující: tajemná slečna, Noc17, Gringer, Gabrielle, zelená víla, hašlerka, strašidýlko-střapatý, labuť, CULIKATÁ, efeeez, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

we should know that best of all

08.01.2011 17:44:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí